domingo, 5 de octubre de 2014

Introducció

Introducció:



El TREC és un treball al qual l’hi has de dedicar moltes hores i en molts moments, sobretot quan finalitza l’estiu i comencen les classes es pot convertir en un inconvenient molt gran ja que quan per fi has acabat tota la feina que et demana un 2n de batxillerat majoritàriament ningú te gaires ganes de posar-se a fer un altre treball que tot i poder ser del tema que personalment més t’agradi no aconsegueixis mai trobar el temps necessari com per dedicar-t’hi tot el que t’hagués agradat.

Inicialment no teníem clar el fet de fer aquest treball junts però en veure que molts dels nostres companys havien decidit fer un TREC en comú amb un company la idea de treballar junts ens va fascinar prou com per decidir tirar aquest projecte endavant, amb totes les dificultats de coordinació i l’extra d’exigència que això comporta per part del professorat.

Quan vam decidir el tema dels videojocs la idea ens va fascinar als dos, ja que des de ben petits ens ha apassionat aquest món i el considerem un hobby que molta gent hauria de provar per poder jutjar realment a tota la gent que té el mateix sentiment que nosaltres.

El nostre objectiu des de ben principi és mostrar a la gent que els videojocs no són només una pèrdua de temps que no et porta enlloc i que només té conseqüències negatives, sinó que proporcionen majoritàriament molts efectes benignes que poden ajudar a l’usuari en un futur.



Per altre banda com anteriorment hem dit ens fascina aquest món i tot i que som consumidors d’aquests productes ens hem adonat de que realment no coneixem ni una petita part de tot el que inclou. El procés de creació de cadascun dels videojocs veiem per la televisió anunciats són molt més importants del que sembla i hem volgut experimentar-ho en les nostres pells intentant crear-ne un des de 0, amb la diferent informació que poguéssim obtenir a partir de diverses fonts, ja que cap dels dos teníem els coneixements suficients d’informàtica, programació ni disseny com per crear un videojoc en sí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario